Joomla Free Themes by iPage Complaints

Julskinka Tiger Claw

Beskrivning:

Portioner: 12

  


 

Ingredienser:

Julskinka ca 4kg
2 msk Go Cajun Pork, Beef & Lamb Seasoning
4 msk Hickory Liquid Smoke
5 Vitlöksklyftor
Tiger Claw Marinad
4 msk Apelsinjuice
4 msk Farinsocker
3 msk Tiger Sauce
1 msk Fransk senap, blandas och breds över skinkan


Tillagning:

Lägg skinkan i en stor kastrull. Häl på kallt vatten så det täcker. Ta upp skinkan. Lägg i kryddan, vitlöken samt Hickory Liquide Smoke och koka upp. När vattnet kokar, lägg i skinkan igen. Låt skinkan sjuda ca 1 1/2 timme. Stäng av värmen och låt skinkan kallna i spadet över natten. Nästa dag tar du av svålen och nätet försiktigt. Lägg skinkan på galler och griljera den med Tiger Claw marinad. 125 graders ungsvärme. Stick i en kött termometer, när den visar 70grader ökar du ungsvärmen till 200grader så att du får fin färg på griljeringen.


Anmärkningar: 

Jag brukar blanda i lite ströbröd i marinaden så den blir lite tjockare.
Servera gärna med Cole Slaw