Joomla Free Themes by iPage Complaints

Gulasch med Pote, Rökt Spansk Paprika

Beskrivning:

En Gulasch á la Cajun

Portioner: 6

  


Ingredienser:

800 - 1000g Grytbitar av nötkött
3-4 lökar i grova bitar
3-4 msk Pote, rökt spansk paprika pulver
6-8 hela svartpeppar korn
1 krm hela kummin korn
2 st lagerblad
1 st 33 cl ÖL
½ tsk Death Rain Cajun krydda


Tillagning:

Bryn köttet i en stkpanna så det får fin mörkbrun färg. Och fräs upp löken i en stor kastrull. Strö över cajun kryddan samt paprika pulvret och fräs runt det i pannan lite grann och häll i ölen. Låt det hela koka upp och häll över alltihop i kestrullen med den frästa lätt brynta löken. Lägg i resten av kryddorna och låt det hela sjuda ca 1 timme med locket lite på glännt. När köttet är mört och gott så smaka av med salt och det är färdigt för servering.


Anmärkningar:

Fungerar lika bra med potatis, ris eller pasta och gott bröd så man kan suga upp den goda såsen. Kan också vara gott med lite gräddfil eller créme fraiche i.