Joomla Free Themes by iPage Complaints

Hundarna

Yapp

Lite om Yapp!

Yapp föddes den 15/8 2016 av mamma Lime som har Brorsan som pappa precis som Bruno. Så Yapp bor nu hos morbror Bruno ;-)

 

I kullen finns det två tjejer och två killar.

Yapp är den svartaste av dem.

 

Yapp med matte Ester på agility tävling

Lite om Bruno

Barnen hade tjatat ganska länge att de ville ha en hund och frugan har haft flera hundar förut så det var väl egentligen bara jag som var tveksam. Vi kikade på flera olika raser och hälsade på hos olika kennlar och tillslut så verkade det som att en aktiv hund skulle passa oss bäst för alla i familjen ville göra olika saker med hunden, lydnad, agility, treibball etc. Så det fick bli en border collie, till döttrarnas stora lycka.

 

Vi hade tur och lyckades hitta en valp som passade att hämta lagom till semestern började. Så lördagen den 7:e Juli åkte vi till Skövde och hämtade Bruno som då var 8 veckor gammal, född 11/5 2013.

 

Brunos mamma, Random Queen, arbetar med nötkreatur på en gård strax utanför skövde.

Och Brunos pappa, Brorsan, arbetar med får på en gård utanför Varberg. Årets hund KM FÅR vinnare 2010.

Just nu går vi alla kurser vi kan hitta på Nya Varvets & Göteborgs Hundskola och tycker det är toppen. Det är nu dax efter nyåret att börja med tävlingslydnad samtidigt som jag ska fortsätta på vallningskursen i varberg, där Brunos pappa finns. Målet är att klara vallhundsprovet. Sen står agility på tur, tjejerna kan knappt vänta och har redan börjat träna hopp med honom.

 

Får jag godis nu?

 

Valla får e kul ;-)