Joomla Free Themes by iPage Complaints

Artiklar

Cajun, kreol eller någonstans mittemellan?

Kategori: Artiklar

Skillnaderna

Det är inte konstigt att det råder viss förvirring över skillnaden mellan Cajun och Kreol rätter. Många infödda New Orleans bor har svårt att peka ut exakt vad som skiljer det ena från det andra. Restaurangerna har också bidragit till förvirringen genom vaga menybeskrivningar som "spicy Cajun-Creole" rätter, som ibland kan ha koppling till Louisiana och ibland inte.

Läs mer: Cajun, kreol eller någonstans mittemellan?

Fågelkrydda

Kategori: Artiklar

Beskrivning:

Poultry Magic
Denna blandning är anpassad för fågelrätter men funkar bra till det mesta. Detta är en av mina favoritkryddor eftersom jag gillar kyckling. Innan du sätter igång å blandar så tänk tillbaka på kemilabbarna i skolan, du behöver bestämma dig för vilket mått du vill använda, tesked, matsked, kaffekopp etc. Det spelar ingen roll så länge du håller till ett och samma mått till hela blandningen. Kom ihåg att förvara kryddblandningen i en lufttät burk, gärna mörkt och skaka, krossa å blanda kryddorna grundligt, skaka, skaka och skaka.


Ingredienser:

1 ½ Salt
¼ Cayenne peppar
½ Lökpulver
¼ Granulerad vitlök
½ Paprika
¼ Mald svartpeppar
¼ Smulad salvia
¼ Timjan
¼ Oregano
1/8 Kummin


Tillagning:

Så där ja, nu är det bara att köra på, njut och sätt lite Cajun på tillvaron. Kom ihåg att anpassa receptet efter din egen smak, lägg till och ta bort som det behagar dig. Lyckas du med någon fantastisk
kombination i blandningen är du välkommen att dela med dig av dina kulinariska utflykter


Anmärkningar:

Underkategorier